3 van de meest voorkomende cosmetische ingrepen

Volgens de American Society of Plastic Surgeons (ASPS) werden er in 2016 meer dan 17 miljoen cosmetische ingrepen uitgevoerd in de Verenigde Staten. Dat zijn heel wat botoxbehandelingen, borstvergrotingen en liposucties! In deze blogpost nemen we een kijkje naar een aantal van de meest voorkomende cosmetische ingrepen. Lees snel verder om meer te weten te komen over de facelift, halslift en neuscorrectie!

De facelift

Laten we beginnen met de facelift! Een facelift, ook bekend als rhytidectomie, is een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om het uiterlijk van het gezicht en de hals te verbeteren. Een facelift wordt meestal uitgevoerd bij mensen die tekenen van veroudering vertonen, zoals rimpels en een verslapte huid. Bij de operatie worden incisies gemaakt in de haargrens en rond de oren, waarna de huid en het weefsel van het gezicht en de hals strak worden getrokken. De facelift kan helpen om rimpels te verminderen, het gezicht er jonger en meer ontspannen uit te laten zien en het uiterlijk van de hals te verbeteren.

De halslift

Ten tweede de halslift, een halslift is een chirurgische ingreep die er vergelijkbaar is met de facelift, aangezien het vaak bij dezelfde doelgroep toegepast wordt en er gebruik wordt gemaakt van dezelfde incisies. Een halslift kan separaat uitgevoerd worden, of in combinatie met een. facelift. Een halslift helpt in vele gevallen ook door de kin en kaaklijn er beter uit te laten zien.

De neuscorrectie

En dan ten slotte de neuscorrectie. Rhinoplastie, of neuschirurgie, is een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om de vorm van de neus te verbeteren. Rhinoplastie kan worden toegepast om een verscheidenheid aan problemen te corrigeren, zoals een scheve neus, een grote neus of een neus die verwond is. Bij de operatie worden incisies in de neus gemaakt en worden het bot en het kraakbeen opnieuw gevormd. Rhinoplastie kan het uiterlijk van de neus verbeteren en de neus symmetrischer maken.

Dat waren drie van de meest voorkomende cosmetische ingrepen: de facelift, de halslift en de neuscorrectie. Al deze ingrepen kunnen helpen jouw uiterlijk te verbeteren en je er jonger uit te laten zien. Als je een van deze ingrepen overweegt, raadpleeg dan een plastisch chirurg om de mogelijkheden te bespreken.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.